Chirurgie estetică

Chirurgia estetică este o specialitate avansată, destinată atât femeilor, cât și bărbaților. Frecvent necesară și morfologic justificată, această intervenție solicită chirurgului nu doar cunoștințe medicale, ci și o înțelegere profundă a personalității pacientului. Conceptul de „frumusețe” este subiectiv, iar medicul trebuie să înțeleagă dorințele pacientului, să ofere soluții realiste și să-l ajute să-și aprecieze trăsăturile naturale. O comunicare deschisă între chirurg și pacient este esențială pentru o corecție chirurgicală eficientă, care, în majoritatea cazurilor, aduce o stare de bine și, uneori, transformări semnificative în viața pacientului. Clinica Vestmed Reșița se angajează să ofere soluții personalizate și îngrijire de înaltă calitate. Scopul nostru este să ajutăm pacienții să își redobândească încrederea și să trăiască o viață mai împlinită.

Augmentare buze cu acid hialuronic

Ce înseamnă augmentarea buzelor?

La Vestmed Aesthetic, augmentarea buzelor este un tratament cosmetic nechirurgical care ajută pacienții să obțină buze mai pline și voluminoase. Aceste tratamente injectabile umplu ridurile de pe suprafața buzelor și redau volumul pierdut, ajutând la rejuvenarea buzelor afectate de procesul de îmbătrânire.

Procedurile de augmentare a buzelor sunt realizate prin injectarea acidului hialuronic, o substanță naturală care hidratează pielea prin reținerea apei și oferă suport țesuturilor pielii. Acidul hialuronic aduce îmbunătățiri vizibile și imediate buzelor, netezește ridurile și îmbunătățește aspectul dezumflat sau lăsat al pielii din zona buzelor.

 

Cum funcționează procedura și cât durează?

Intervenția la Vestmed Aesthetic este minim invazivă și constă în micro injecții în stratul superior al pielii. Tehnicile variază în funcție de structura feței și forma buzelor pacientului, astfel că medicii noștri vor stabili ce tehnici urmează să folosească odată ce pacientul se prezintă la consultații.

Augmentarea buzelor începe cu o anestezie locală sub formă de cremă, care ajută la reducerea durerii și disconfortului. După ce buzele sunt amorțite, va începe procesul concret de injectare a acidului hialuronic, care durează doar câteva minute. Pentru augmentarea buzelor, sunt folosite ace speciale, de o dimensiune extrem de fină, care asigură confort și reduc riscul de apariție a vânătăilor post procedură. După injectare, buzele vor fi ușor inflamate, așa că se aplică un tratament calmant sub formă de gel sau cremă.

 

 

Procedura de augmentare a buzelor 

 

La Vestmed Aesthetic, augmentarea buzelor este o procedură nechirurgicală care nu necesită intervenții invazive, tăieturi sau cusături pe buze. Unii pacienți pot simți o ușoară senzație de disconfort atunci când au acest tratament injectabil, dar de obicei este foarte ușoară. Majoritatea pacienților vor simți doar o mică înțepătură pe măsură ce injecția este aplicată sau o senzație de furnicături. După tratament, buzele vor fi inflamate pentru câteva zile, însă disconfortul este temporar și dispare de la sine, fără a fi nevoie de calmante sau medicație.

 

Cât timp se menține efectul acidului hialuronic?

 

Majoritatea tratamentelor de augmentare a buzelor au efecte vizibile pentru o perioadă de 6-8 luni. Recomandăm tratamente suplimentare de rapel la fiecare 6-10 luni pentru pacienții care doresc să mențină volumul și structura buzelor pe tot parcursul anului.