Rejuvenare vaginală

Rejuvenarea vaginală este o procedură estetică frecvent căutată de femei, cunoscută și sub numele de vaginoplastie. La Clinica Vestmed Reșița, această intervenție durează între 1 și 2 ore și implică strângerea mușchilor și structurilor vaginale, atât interne, cât și externe, pentru a îmbunătăți tonusul și funcționalitatea acestora. Femeile din România aleg rejuvenarea vaginală la Clinica Vestmed nu doar pentru beneficiile estetice, ci și pentru a aborda problemele funcționale care afectează calitatea vieții de zi cu zi. Dacă te confrunți cu astfel de probleme, echipa noastră de specialiști este aici pentru a-ți oferi soluții personalizate și îngrijire de calitate.

Tot din categoria operațiilor de rejuvenare vaginală, includem și procedurile de labioplastie (rejuvenarea labiilor) și himenoplastie (refacerea virginității).

Rejuvenare cu acid hialuronic pentru zona intimă

Pentru îmbunătățirea aspectului vulvo-vaginal, Vestmed Aesthetic oferă procedura Armonia. Această tehnică utilizează acid hialuronic crosslinkat pentru a revitaliza și hidrata pielea vulvară și mucoasa vaginală. Acidul hialuronic, prezent în mod natural în dermul vulvar și în mucoasa vaginală, funcționează ca un burete pentru moleculele de apă, conferind pielii un aspect hidratat, elastic și întinerit. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea își pierde elasticitatea și fermitatea, iar zona vulvară nu face excepție. Procedura Armonia ajută la contracararea acestor efecte, oferind un aspect reîntinerit și sănătos.

 

Cum se realizează procedura de rejuvenare vaginală?

În cadrul clinicii noastre, rejuvenarea vaginală se realizează prin injectarea acidului hialuronic cu ace fine la nivelul labiilor mari. Acesta umple și corectează forma, adăugând volum estetic și îmbunătățind aspectul zonei.

 

Injectat în interiorul vaginului, acidul hialuronic ameliorează simptomele premenopauzei și menopauzei, hidratând mucoasa vaginală. Acidul hialuronic reduce disconfortul sexual și crește elasticitatea și tonusul zonei genitale.

Rezultatul final 

Rezultatele procedurii de rejuvenare vaginală cu acid hialuronic sunt vizibile imediat după intervenție. În primele zile, zona tratată va trece printr-un proces de vindecare, dar efectele pozitive se vor observa rapid.

 

Acidul hialuronic este o substanță resorbită natural de organism în timp. De aceea, pentru a menține beneficiile procedurii, injectarea trebuie repetată la intervale de 6-12 luni.

 

După procedură, pacienții vor simți o îmbunătățire notabilă în timpul contactului sexual, iar zona tratată va avea un aspect natural și revitalizat.

Reguli post-procedură de rejuvenare vaginală

  • Menținerea igienei riguroase. Este esențial să păstrezi o igienă strictă la nivelul zonei tratate pentru a preveni eventualele infecții.

 

  • Evitarea lenjeriei intime strâmte. Poartă lenjerie intimă confortabilă și lejeră pentru a evita iritarea zonei.

 

  • Abstinența sexuală temporară. Evită contactul sexual în perioada imediat post intervenție pentru a permite vindecarea completă a zonei tratate.

 

  • Raportarea disconfortului. Dacă simți orice formă de disconfort sau durere, te rugăm să ne contactezi imediat pentru a primi asistența necesară.

 

Informații generale

Pacienții sunt adesea îngrijorați de rezultatele exagerate ale procedurilor estetice. La Vestmed Aesthetic, echipa noastră de specialiști este bine pregătită și dedicată să ofere rezultate naturale, armonioase și personalizate pentru fiecare pacient. Ne asigurăm că fiecare intervenție este realizată cu grijă și profesionalism, astfel încât să îți ofere rezultatele optime pe care le meriți.

 

Pentru un rezultat natural și de durată, te așteptăm cu cele mai avansate tehnici și echipamente la clinica noastră din Reșița. Solicită o programare și redescoperă-ți frumusețea și vitalitatea! Contactează-ne pentru mai multe detalii despre prețuri și disponibilitate.