Terapii intravenoase

 

Cu o abordare inovatoare în îngrijirea sănătății, Clinica Vestmed Reșița oferă terapiile intravenoase, o modalitate eficientă de a oferi organismului tău vitamine, minerale și micronutrienți esențiali. Prin administrarea acestor compuși direct în sistemul circulator, beneficiile pot fi resimțite rapid și în mod eficient. De la reducerea stresului la îmbunătățirea nivelului de energie și a sănătății pielii, terapiile intravenoase reprezintă o soluție rapidă și eficientă pentru a vă menține în formă optimă.

Procedura de administrare a mixului de nutrienții intravenos

La Vestmed Aesthetic, mixul de nutrienți este administrat intravenos de către personal medical specializat și experimentat în terapii intravenoase. Această procedură se desfășoară sub supravegherea strictă a medicilor noștri, asigurând siguranța și eficiența tratamentului.

Desfășurarea Procedurii

 1. Pregătirea psihică a pacientului: se clarifică importanța și beneficiile perfuziei; se obține consimțământul informat; se oferă o descriere detaliată a procedurii pentru a asigura confortul și cooperarea pacientului.

 1. Administrarea intravenoasă:

 • Pregătirea echipamentului steril și a mixului de nutrienți.

 • Introducerea unui cateter intravenos de unică folosință într-o venă periferică.

 • Administrarea controlată a mixului de nutrienți direct în fluxul sanguin.

 1. Monitorizarea pacientului:

 • Supravegherea pacientului pe durata administrării pentru a asigura o infuzie sigură și confortabilă.

 • Durata procedurii poate varia între 30 și 90 de minute, în funcție de complexitatea mixului de nutrienți și de starea pacientului.

Terapii intravenoase la Vestmed Aesthetic

 • VitaBasic: o perfuzie cu un cocktail de vitamine de bază, inclusiv vitaminele C, B1, B6 și B12, pentru a-ți oferi un impuls de energie și vitalitate.

 • ImunoVital: perfuzii bogate în multivitamine, special formulate pentru întărirea sistemului imunitar și creșterea rezistenței organismului în fața bolilor și infecțiilor.

 • Fit Meals: perfuzii detoxifiante, care te ajută să îți curăți corpul de toxine și să îți revigorezi organismul pentru un stil de viață sănătos.

 • NutriBoost: o infuzie bogată în vitamine și minerale esențiale, care îți oferă nutrienții necesari pentru a-ți menține sănătatea și echilibrul.

 • HarmonyBlend: perfuzie special concepută pentru regenerarea sistemului imunitar și nervos, pentru a te ajuta să te simți în forma ta maximă și să faci față stresului și oboselii.

 • SkinGlow: terapie cu antioxidanți, inclusiv complexul de vitamina C și vitamina B, pentru a-ți revitaliza pielea și a-i reda strălucirea și sănătatea naturală.

Beneficiile și efectele terapiilor Intravenoase

 

Efecte imediate:

 

 • Pacienții pot observa efectele benefice ale terapiilor intravenoase în termen de 24 de ore după efectuarea procedurii.
 • Efectele includ creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea stării generale de bine și ameliorarea simptomelor de oboseală.

 

Durata Efectelor:

 

 • Beneficiile pot varia de la câteva zile până la câteva săptămâni, în funcție de starea de sănătate a pacientului și de răspunsul individual la tratament.
 • În cazul unui organism slăbit, poate fi nevoie de 2-3 sesiuni pentru a observa rezultate semnificative.

 

Recomandări post-procedură

 

Hidratare adecvată. Este recomandat să beți suficientă apă pentru a ajuta organismul să proceseze și să absoarbă nutrienții eficient.

Activități ușoare. Evitați activitățile fizice intense imediat după procedură pentru a permite organismului să se refacă și să beneficieze pe deplin de nutrienți.

Monitorizare continuă. Urmați recomandările medicului și programați consultații de monitorizare pentru a evalua progresul și necesitatea unor sesiuni suplimentare.Pentru detalii suplimentare despre prețuri și programări, nu ezita să ne contactezi! Echipa noastră de specialiști este aici pentru a-ți oferi cele mai bune servicii de diagnosticare și prevenție în domeniul medical.